Vi söker företagssköterska till vår mottagning i Helsingborg

Nu söker vi företagssköterska till vår mottagning i Helsingborg.

Vill du arbeta i en mindre verksamhet med varierande arbetsuppgifter tillsammans med glada och engagerade kollegor? Då ska du inte tveka att söka till oss. Vi söker nu en driven och glad företagssköterska som vill vara med och utveckla vår verksamhet i Helsingborg.

Som företagssköterska har du en viktig och central roll för verksamheten och är en nyckelperson för våra kunder. Hos oss är arbetet omväxlande och stimulerande och vi söker dig som tycker om att ge bästa tänkbara service och bemötande.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till företagssköterska alternativt arbetat inom företagshälsovård tidigare. Du kan även ha en bakgrund som sjuksköterska med minst fem års klinisk erfarenhet och som brinner för arbetsmiljö och förebyggande hälsofrågor.

Heltid eller efter överenskommelse. Dagtid. Måndag-fredag

Vi söker dig som är positiv, driven och har en hög service känsla i ditt arbete. För att trivas hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga och hög social kompetens samt ett gott bemötande. Som person är du ordningsam, strukturerad och har en god förmåga att organisera ditt arbete. Du har egen drivkraft och är kundorienterad samt trivs att arbeta både självständigt och i team. Det viktiga är att vi hittar rätt person och kommer därför lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval, så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Du kan enkelt söka via kontakt formuläret i övre listen

Har du frågor om tjänsten kontakta Åsa Mårtensson tfn 0709-29 98 61 eller Magnus Sköldbäck tfn 0709-29 98 62

Sista ansökningsdag: 2024-05-29