Vi söker Företagssköterska till vår mottagning i Malmö

 

Vill du arbeta i en mindre verksamhet med varierande arbetsuppgifter tillsammans med glada och engagerade kollegor? Då ska du inte tveka att söka dig till oss på Företagshälsan Runstenen. Vi söker nu en driven och glad företagssköterska till vårt härliga gäng.

Arbetsuppgifter

Som företagssköterska har du en viktig och central roll för verksamheten och är en nyckelperson för våra kunder. Hos oss är arbetet omväxlande och stimulerande och vi söker dig som tycker om att ge bästa tänkbara bemötande och service. Vanliga arbetsuppgifter innefattar lagstadgade hälsoundersökningar, hälsoprofiler, samtalsstöd, alkohol- och drogtestning, företagssköterskemottagning ute hos kund, rådgivning och chefsstöd samt att arbeta med underleverantörer i övriga landet. För att du ska komma in i arbetet på bästa sätt så erbjuder vi en anpassad introduktion med våra olika yrkeskategorier. Omfattning: Heltid eller efter överenskommelse. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till företagssköterska alternativt arbetat inom företagshälsovård tidigare. Du kan även ha en bakgrund som sjuksköterska med minst fem års klinisk erfarenhet och som brinner för arbetsmiljö och förebyggande hälsofrågor.

Vi söker dig som är positiv, driven och har en hög servicekänsla i ditt arbete. För att trivas hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga och hög social kompetens samt ett gott bemötande. Som person är du ordningsam, strukturerad och har således en god förmåga att organisera ditt arbete. Du har egen drivkraft och är kundorienterad samt trivs med att arbeta både självständigt och i team. Det viktiga är att vi hittar rätt person och kommer därför lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ansökan skickas till info@fhv-runsten.se. Du kan även fylla i din jobbansökan på vår hemsida www.fhv-runsten.se. Har du frågor om tjänsten kontakta Åsa Mårtensson på tfn 0709- 29 98 61.

Om Runstenen

Vi startade vår verksamhet på 1970-talet och har idag mer än 40 års erfarenhet inom företagshälsovård. Vi är en personlig företagshälsa som månar om våra kundföretag och våra anställda. Vi får ständigt nya kundförfrågningar och växer alltmer. Vi är ett härligt gäng på 14 medarbetare som finns i fina lokaler i både Malmö och Helsingborg. Vi arbetar tillsammans för att utveckla verksamheten framåt och som medarbetare hos oss har du därför stora möjligheter att påverka och tycka till om rutiner och arbetssätt. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.fhv-runsten.se.

 

Läkarintyg vid spårbunden trafik

Nu erbjuder vi lagstadgade medicinska kontroller inom spårbunden trafik för lokförare och personer som arbetar på järnväg, tunnelbana och spårväg…

Utvärdering 2022

Kundutvärdering våren 2022 Varje år gör vi en kundutvärdering för att höra vad våra kunder tycker om oss samt att…

Öppettider i sommar

Under perioden 13 juli-5 augusti har vi begränsad tillgänglighet. Ni når företagssköterska vardagar mellan kl. 8:00-10:00 13–15 juli på tfn:…